Nieuws op www.vlaamsbelang.org
302 Found

Found

The document has moved here.

6 april om 11 u: Paasbrunch te Ekeren. Voor info zie kalender
27/3: Karin Möller maakt vissoep in de Van Maerlant - zie kalender
Van Maerlantstraat open op woensdag, donderdag en vrijdag
Koop nu het boek Inch'Allah? van Filip Dewinter!
7/6 braderij te Ekeren met infostand VB
12/4 Bormsherdenking te Merksem
28/3 Brabantse avond in Deurne - zie kalender
30/5: Marijke Dillen maakt spaghetti in de Van Maerlant
4 april om 11 u: Paasbrunch te Hoboken met Tom Van Grieken

Nieuws

Allochtone schepen in Antwerpen is pure verkiezingsgadget:

06 december 2011

Allochtone schepen in Antwerpen is pure verkiezingsgadget: Karim Bachar is ‘rattenvanger van Hamelen’ van dienst van Janssens op zoek naar moslimstemmen
 
De aanstelling van Monica De Coninck als SP.a-minister van Werk moet blijkbaar enkel dienen om in het vooruitzicht van de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen een allochtoon schepen te maken in het Antwerpse stadhuis. 
 
Om in extremis een allochtoon schepen te maken in Antwerpen moet qua bevoegdheden een en ander herschikt worden in het schepencollege. Karim Bachar zou als schepen immers enkel de bevoegdheden Sport en Diversiteit onder zich krijgen. Tot meer wordt hij door Patrick Janssens blijkbaar niet in staat geacht. 
 
De aanduiding van de eerste allochtone schepen minder dan een jaar voor de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen is bijzonder ongeloofwaardig. Voetballer Karim Bachar – tegen wie overigens nog steeds een gerechtelijk onderzoek loopt in de fraudezaak rond Forcom – is niets meer dan een verkiezingsgadget van de SP.a-CD&V-stadslijst in de hoop hiermee Marokkaanse allochtonen en moslimkiezers te verleiden. 
 
De herschikking van het Antwerpse schepencollege is uitgedraaid op een ‘pure operatie electoralisme’. Karim Bachar is de ‘rattenvanger van Hamelen’ van dienst van Patrick Janssens en zijn nieuwe stadslijst. 
 

Wil u ook een webstek als deze voor uw afdeling, district, koepel of regio?